UV-forløb/materialer
Klar til Indkøb: Klæder børn på til indkøbsjunglen
Indkøb i supermarkedet kræver øvelse. Forbrugerrådet Tænk vil med projekt Klar til Indkøb gøre 11-15-årige børn til fremtidens kompetente forbrugere. Du skal kunne købe ind, før du kan lave mad Indkøb i supermarkedet eller på nettet bliver ofte glemt, når børn lærer...
Masser af madglæde
Gratis kogebog til dig, der gerne vil have mere fokus på trivsel, fællesskab og madglæde i klassen. Hent den her.
Madklassen – Dig og din mad
Mad er vigtig for kroppen. Men det er ikke ligegyldigt, hvad vi spiser. Gå ind og hent undervisningsmateriale fra Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri - Fødevarestyrelsen. Altomkost.dk
Mad i Generationer
Mad i Generationer er et nytænkende undervisningsforløb, hvor frivillige ældre deltager i 6.-9. klassernes fag madkundskab. Her fortæller de om deres barndoms madkultur, laver en ret sammen med eleverne og deler ud af flere madhistorier under fællesspisningen. Du kan...
Aktuelt NU – Smagens Dag
Månedens Smag er en workshop, hvor eleverne gennem praktisk og konkret arbejde kan opleve og analysere månedens smag ud fra de 5 grundsmage. Se mere på "Smagens Dag".
Fra gastrofysik til smørrebrød: Fire nye forløb på vej til valgfaget
Efter sommerferien finder du fire splinternye forløb til valgfaget 7. – 8. klasse på fagportalen madkundskab.gyldendal.dk Se her.
Få 25% rabat og gratis levering …
Brug koden Madkundskab og få 25% rabat og gratis levering på ovenstående bøger
Inspiration til forløb om grøntsager, muslinger, fisk og pizza
Se mere her.
Maddannelse med lokale rødder
Projektet ’Maddannelse med Lokale Rødder’ har udmundet i undervisningsmaterialer, som er afprøvet sammen med elever fra Lejre Kommune.
Tre nye forløb om Mellemøstens mad
Se mere her.
Verdensmål og Madkundskab
Spar Nord Fonden Du kan nu downloade lærervejledningen til undervisningsmaterialet her. Du kan nu downloade den Power Point Præsentation, der hører til materialet, her.
Alle kan lære at lave mad
Karisefonden
Samvirke Classic
Brug Samvirkes mange artikler i undervisningen.
ÆG
Afleveringsopgave i madkundskab – om ægDu kan lave den derhjemme.
Inspiration til fjernundervisning
Dine elever kan lave mad sammen med Micki Cheng fra GoCook via Coop Skolekontakten.
Oversigt over læremidler
På Madkundskabsforum
Tøm Køleskabet
Dette er et uddrag