Temaer

Hygiejne

Hygiejne

Hygiejne er det nye tema i dette kvartal

Praksisfaglighed

Praksisfaglighed

Praksisfaglighed I aftaleteksten "Praksisfaglighed i Folkeskolen" af 2018 (regeringen.dk) stifter vi for første gang bekendtskab med begrebet.

Valgfagsprøven

Valgfagsprøven

Valgfagsprøven Det står klart! Sommeren 2021 føres de første elever op i den obligatoriske valgfagsprøve i madkundskab! Det er helt fantastisk og vidunderligt. Men også lidt skræmmende for nogen ... For hvad indebærer det egentlig?

Didaktiske udfordringer ifht. diverse spiseregler

Didaktiske udfordringer ifht. diverse spiseregler

Didaktiske udfordringer ifht. diverse spiseregler Syfdom, religion, kræsenhed eller overbevisning ... Årsagerne kan være  mange for, at man som underviser møder elever, med særlige spiseregler og brgrænsninger i forhold til mad. Hvordan håndterer vi det?

Bæredygtighed

Bæredygtighed

Bæredygtighed I november, december og  januar har vi tema om bæredygtighed. Læs bl.a. om Madsnild - mindre madspild. Materialet er udarbejdet af Landbrug & Fødevarer. Se nyt fra Clio Online og den nye artikel ad Mathias Skovmand-Larsen.

Historisk mad

Historisk mad

Historisk mad I februar, marts og april er der tema om historisk mad. Læs bl.a. lektor Kirsten Jensens artikler: Rødder - rodfrugternes historie og Havespor i fortiden.