Temaer
Hygiejne
Hygiejne er det nye tema i dette kvartal
Madmæssig mangfoldighed
Madmæssig mangfoldighed er det nye tema i dette kvartal
Måltidet som dannelsespotentiale
Måltidet som dannelsespotentiale er det nye tema i dette kvartal
Praksisfaglighed
Praksisfaglighed I aftaleteksten "Praksisfaglighed i Folkeskolen" af 2018 (regeringen.dk) stifter vi for første gang bekendtskab med begrebet.
Valgfagsprøven
Valgfagsprøven Det står klart! Sommeren 2021 føres de første elever op i den obligatoriske valgfagsprøve i madkundskab! Det er helt fantastisk og vidunderligt. Men også lidt skræmmende for nogen ... For hvad indebærer det egentlig?
Didaktiske udfordringer ifht. diverse spiseregler
Didaktiske udfordringer ifht. diverse spiseregler Syfdom, religion, kræsenhed eller overbevisning ... Årsagerne kan være mange for, at man som underviser møder elever, med særlige spiseregler og brgrænsninger i forhold til mad. Hvordan håndterer vi det?
Bæredygtighed
Bæredygtighed I november, december og januar har vi tema om bæredygtighed. Læs bl.a. om Madsnild - mindre madspild. Materialet er udarbejdet af Landbrug & Fødevarer. Se nyt fra Clio Online og den nye artikel ad Mathias Skovmand-Larsen.
FN’s 17 verdensmål
FN's 17 verdensmål I maj, juni og juli er der tema om FN's 17 verdensmål.
Historisk mad
Historisk mad I februar, marts og april er der tema om historisk mad. Læs bl.a. lektor Kirsten Jensens artikler: Rødder - rodfrugternes historie og Havespor i fortiden.