Børn, unge og mad 2021

2 ud af 3 børn vil gerne lave mere mad i hjemmet, men hvordan hjælper vi dem bedst? Det får du børnenes bud på i Arla Fondens årlige analyse Børn, Unge og Mad, der giver en unik indsigt i børn og unges tanker og erfaringer med madlavning, madmod og måltidssituationen i hjemmet.

 

På et webinar d. 1. juni kl. 13:00 vil dette års resultater af analysen offentliggøres. På webinaret får du: 

  • Indsigt i analysens nøgletal 
  • Viden om børnenes egne tanker om madlavning og madmod 
  • Eksperters kommentarer og refleksioner 
  • Mulighed for at stille spørgsmål til eksperterne 

Analysens besvarelser fra 1000 børn giver alle – skoler, eksperter, stakeholdere og madaktører – et enestående billede af de unges tanker om og erfaringer med mad. I år undersøgelsen udvidet til også at inkludere børnenes tanker om hvad der skal til for at fremme deres egne madvaner og sundhed.  

Tilmeld dig webinaret her